Davant el COVID-19

Enviado por cnt_super el Dom, 15/03/2020 - 01:20

Davant els greus fets que estan succeint a causa de la pneumonia de Wuhan, des  de CNT Terrassa, seguim amb preocupació els fets i més enllà de les mesures de solidaritat que van sorgint arreu, creiem que cal fer unes demandes per preservar la integritat física i la salut. Els llocs de treball no poden convertir-se en focus de propagació i el fet de no prendre mesures és una irresponsabilitat que ens hi fa jugar la vida, nostra o dels nostres éssers propers. El confinament general és el més adequat per tots aquells que no es dediquin a produir o distribuir béns de primera necessitat. I aquells que no tinguin més remei perquè produeixen o distribueixen béns de primera necessitatho ho han de fer sota mesures segures per la seva salut.

Però per evitar riscos no podem caure al xantatge que patronal i sindicats pactistes estan oferint per salvar dividends: Acomiadaments massius exprés temporals o definitius. Amb el nostre treball hem pagat una caixa per oferir seguretat social per casos de dificultats de salut, i és ara que l’hem d’exigir, quan sinó? Demanem la remuneració com a baixa mèdica durant el confinament necessari.

També es preveu que hi hagi un fort increment tan de consultes com d’ingressos a hospitals, els quals ja estaven saturats i tocats per les mesures d’austeritat pressupostària anti-crisi dels Estats. Exigim que es reforcin  d’una vegada els equips de salut i les instal·lacions d’emergència per poder fer un correcte seguiment i aïllament dels pacients de risc.

Si estàs d’acord amb aquestes exigències, des de CNT Terrassa mantenim un canal de contacte per poder fer front a incidències relacionades, pots contactar via aquest formulari de contacte: anant aqui o via correu a terrassa@cnt.es i junts buscarem la millor manera per fer-hi front.

Etiquetas

Añadir nuevo comentario

HTML Restringido

  • Etiquetas HTML permitidas: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Saltos automáticos de líneas y de párrafos.
  • Las direcciones de correos electrónicos y páginas web se convierten en enlaces automáticamente.
CAPTCHA This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

De quina ciutat és aquest sindicat?

http://cntt.chickenkiller.com/node/523
http://cntt.chickenkiller.com/node/523