Reclamem que l’ajuntament de Terrassa deixi de pagar la factura de la llum

Enviado por cnt_super el Mié, 13/10/2021 - 11:58
Image

La llum és essencial per al desenvolupament d’una vida digna i no pot seguir sent una mercaderia més, subjecta als moviments especulatius dels mercats.

Els beneficis de les tres grans companyies energètiques, que controlen el 85% del mercat espanyol, segueixen creixent, ascendint a 25.977.000 d'euros. Les companyies elèctriques han enganyat i enganyen, contínuament, als seus clients més desfavorits.

L'exclusió social i la desigualtat a l’Estat Espanyol constitueixen problemes profunds que requereixen d'una acció política decidida. Això comença per plantar cara a les companyies elèctriques.

I és per tot això que proposem al Plenari de l’Ajuntament de Terrassa, perquè sigui aprovades, les següents propostes:

1. Sol·licitem que l’Ajuntament de Terrassa, o sigui tota la corporació municipal, com a mesura de pressió directa i nom de tota la ciutadania, deixi de pagar les factures de la llum a les companyies elèctriques fins que els preus, tornin a ser acceptables, assequibles, adequats i raonables per a tots els ciutadans.

2. Demanem a l’Ajuntament de Terrassa que augmenti els recursos destinats a OFIMAPE i es pugui descentralitzar la seva gestió als barris, així com els ajuts a les famílies més vulnerables.

3. Cal que sigui el sector Públic qui prengui decisions sobre la generació, la distribució i els seus usos energètics, independentment dels ingressos. Reclamem la creació d’una empresa elèctrica municipal i pública que ho gestioni

 

Ja n’hi ha prou del preu abusiu de la llum!

Cap a la SOBIRANIA ENERGÈTICA!

RECLAMEM QUE L’AJUNTAMENT DE TERRASSA DEIXI DE PAGAR LA FACTURA DE LA LLUM

Añadir nuevo comentario

HTML Restringido

  • Etiquetas HTML permitidas: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Saltos automáticos de líneas y de párrafos.
  • Las direcciones de correos electrónicos y páginas web se convierten en enlaces automáticamente.
CAPTCHA This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Pots escriure C N T sense espais?

https://cntt.chickenkiller.com/node/528
https://cntt.chickenkiller.com/node/528